XLX204 stopt deze maand

Deze maand trek ik de stekker uit XLX204. XLX204 is in 2015 opgezet als XRF204 reflector voor de regio Flevoland. Later is de overstap gemaakt naar XLX multimode reflector. Het systeem wordt niet meer gebruikt als Flevo reflector.

Door allerlei veranderingen op D-Star biedt de reflector als facilitaire voorziening geen toegevoegde waarde voor het Nederlandse D-Star netwerk. Ik wil de vaste bezoekers van XLX204 hartelijk bedanken.

Een goed alternatief is XLX088 (module B voor Nederland en Module T voor Peanut).

Voor mij was het heel leerzaam, Ik ga me weer richten op een nieuw experiment en ga QSY naar 088 B.

73’s
PH0DV
Dick

One comment

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.