Dag van de RadioAmateur

Op 2 november 2019 van 9.30-17.00 uur in de IJsselhallen te Zwolle

Op 2 november 2019 vindt de 59e Dag voor de RadioAmateur plaats. Deze dag wordt georganiseerd door VERON, Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek in Nederland. Naast het officiële gedeelte met de bekendmaking van de RadioAmateur van het (vorige jaar) 2018, door het wetenschappelijke Radiofonds Veder, zijn er diverse lezingen, de zelfbouwtentoonstelling de AMRATO (commerciële handelaren), en natuurlijk de VROM, de VERON Onderdelen Markt (radiovlooienmarkt). Diverse commissies, werkgroepen en verenigingen zullen zich presenteren, zo zal er weer een jeugdplein ingericht zijn. Op deze pagina treft u een verkort overzicht aan van wat er op 2 november allemaal te beleven zal zijn in de IJsselhallen in Zwolle.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.