2 Meter Propagatie onderzoek – 20 juli 19:00 – 21:00

Vanavond 20 juli om 19:00 uur vind het propagatie radio onderzoek plaats in de 2 meter band. A41 Flevoland roept alle radiozendamateurs op om op 20 juli radioverbindingen te maken op de 2 meter band.

Het doel is om in een kort tijdsbestek zoveel mogelijk gegevens te verzamelen over gemaakte verbindingen op de 2 meter band. Het maakt niet uit in welke mode u gaat werken en met wie u een verbinding maakt. Of dit nu is in CW, FM, SSB, DV of digimode alle gemaakte verbindingen helpen mee in het verzamelen van gegevens.

Dit experiment is geen wedstrijd en is juist gebaat bij reële ontvangstrapporten. Dus alleen 59 geven als dit ook het werkelijke ontvangstrapport is. Maak vooral ook leuke verbindingen en deel eens wat meer informatie dan 59. Het gaat in dit experiment om zoveel mogelijk gegevens te verzamelen en niet wie er de meeste verbindingen kan maken of de grootste afstand kan overbruggen. Natuurlijk is het belangrijk dat u dit leuk vindt om te doen en misschien herontdekt u de VHF wel.

Het 2 meter propagatie experiment is op:

Datum: 20 juli 2019
Tijd: 17.00 UTC tot 19.00 UTC (19.00 – 21.00 uur lokale tijd)

Meer informatie over het insturen van je log:

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.