Groninger Radio Amateur Treffen

GRONINGER RADIO AMATEUR TREFFEN . 9 februari 2019

We hebben gelukkig de laatste jaren een waardevolle invulling kunnen geven aan het verloren gegane Noordelijk Amateur Treffen (NAT) in het vroege voorjaar.

Op vragen van handelaren en met name publiek, blijkt er wederom behoefte te zijn aan een vierde vorm van een soortgelijk treffen in het voorjaar, met een Markt met Radio, Elektronica, Computer, Hobbytechniek en Demo.

Voor deze markt is opnieuw het samenwerking verband verlengt tussen Groninger Radio Amateurs, de st. RCGA en www.vitalisvlooienmarkten.nl

Op zaterdag 9 februari 2019 gaan we opnieuw een markt opzetten door een vierde GRONINGER RADIO AMATEUR TREFFEN te organiseren.

Wij willen u graag de uitnodigen om op deze markt aanwezig te zijn.

Het wordt gehouden voor zendamateurs, luister-stations, geïnteresseerden in de Radio- en ATV techniek maar ook voor hobby enthousiasten op Computer gebied, Elektronica en zelfbouw.

Aanvoer van nieuwe en gebruikte spullen zullen in ruime mate aanwezig in allerlei variëteit. We gaan ook weer stands inrichten waar demonstratie wordt gegeven over de mogelijkheden met Radio, Elektronica, Mini PC’s, opleidingen en dergelijke.

Daarbij is het gezellig treffen, uitwisselingen van opgedane ervaringen en bijpraten ook een belangrijk onderdeel.

Dit kan plaatsvinden in de Horeca hoek onder genot van een kop koffie, een hapje of een drankje.

De markt wordt georganiseerd in de bekende Veilinghallen (Flowerdome) Legroweg 80, 9761TD te Eelde.

Dit ligt 10 Km ten zuiden van Groningen en prima bereikbaar per openbaar vervoer en op loopafstand van Groningen Airport Eelde.

De hal heeft een oppervlakte van 2500-3000 m2 , is uitstekend verlicht en verwarmd.

In het zelfde complex wordt elke week een zeer grote vlooienmarkt georganiseerd door Vitalis, die vele duizenden bezoekers trekt.

Door samenwerking hebben bezoekers nu direct toegang voor beide markten voor één entree prijs van slechts € 3,50. Kinderen tot en met 13 jaar gratis entree.

De radiomarkt is zaterdag voor het publiek geopend van 9:30 tot 15:00.

Gratis Parkeer gelegenheid is in ruime mate aanwezig!

Voor handelaren bestaat de mogelijkheid met de auto de hal in te rijden en de artikelen op de kraam uit te stallen.

Vanaf vrijdagmiddag kunnen de stands al vooraf opgebouwd worden. De kosten voor een marktkraam (~4 x 1 m) bedragen € 30,00. Dit is inclusief 2 toegangskaarten, gebruik van elektriciteit en parkeren.

(Ook een halve kraam is mogelijk voor shack opruiming). Bij belangstelling, verzoeken wij u om uw standruimte tijdig te reserveren. Voorkeur gaat uit naar een E-mail met adres gegevens en gevraagd aantal stands.

Per post of telefonisch is ook mogelijk. Namens de Groninger Crew, RCGA en Vitalis. Eene de Weerd, PA3CEG Zandvoort 31 9331JH Norg Tel. 0592 61 35 57 Website : www.grorat.nl Email : eenedeweerd@hetnet.nl of pa3ceg@hetnet.nl DKARS Magazine, editie 48 -8- Januari

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.