IDZERDA DAY 2019

Woensdag 6 November 2019 in het Kurhaus van Scheveningen is het Idzerda Day. Dit evenement mag u niet missen. Hans Henricus Schotanus à Steringa Idzerda was een radio pionier en verzorgde op 6 November 1919 de allereerste omroep uitzending. Ter gelegenheid van het 100 jarige jubileum van de Nederlandsche radio wordt er een groots evenement georganiseerd in het Kurhaus van Scheveningen. De Radio uitzendingen worden verzorgd door Radio Extra Gold. Ook is er een special event station in de lucht georganiseerd door de VRZA onder de call: PA100PCGG.

6 November 2019 – Idzerda Day
One comment

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.