XLX204 Upgrade afgerond

De Upgrade van XLX204 is afgerond. Uiteindelijk is het een complete nieuwe installatie geworden bij STRATO. Dit betekend dat het IP adress van de server is veranderd. De hostfiles zijn inmiddels vannacht geupdate en naar het ziet is dit allemaal goed gegaan. Na een tip van PA0ROB is er gekozen voor de installatie van N7TAE. De eerste testen zijn positief. XLX204 is een experimentele reflector. Module A is gelinkt met diverse internationale reflectoren. Module B is gelinkt met het Nederlandse XLX netwerk en module G is experimenteel gelinkt voor testen met XLX411. Totaal zijn er 26 modules beschikbaar voor experimenteel gebruik.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.