Onderhoud aan de server XLX204 en de IP Connector openSPOT

Onderhoud aan de server XLX204 en de IP Connector openSPOT

Hostnet is continu bezig zijn dienstverlening te verbeteren. Hierdoor wordt er minimaal eens per maand onderhoud uitgevoerd. Tijdens het onderhoud proberen we downtime zoveel mogelijk te voorkomen. Omdat wij begrijpen dat de impact van downtime enorm kan zijn, plannen we de onderhoudswerkzaamheden altijd ’s nachts. Op deze manier proberen we de impact voor onze klanten tot een minimum te beperken en houden we de bereikbaarheid optimaal.

Het onderhoud
In de nachten van dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 januari tussen 01.00 uur en 06.00 uur, voeren wij onderhoud uit aan onze infrastructuur.

Tijdens het onderhoud worden het shared webhostingplatform, de Managed VPS’en en de Managed Dedicated Servers voorzien van de laatste updates. Tevens voeren we onderhoud uit aan het netwerk en aan het virtualisatieplatform waar wij onze Unmanaged VPS’en op hosten. Ook wordt onze Cloud-infrastructuur voorzien van de laatste updates.

Gevolg van het onderhoud
Tijdens het onderhoud is uw dienst mogelijk verminderd bereikbaar. Ook wordt uw VPS tijdens het onderhoud mogelijk gereboot. Wij raden u aan om tijdens het onderhoud geen langlopende processen (zoals back-ups) te draaien.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.