Clubavond Almere

Aanstaande woensdag 6 september  beginnen de clubavonden weer op ons vertrouwde adres in Almere. Graag zien we iedereen dan weer terug om te horen hoe de vakantie was. Zoals gebruikelijk is iedereen natuurlijk weer van harte welkom om op deze avond aanwezig te zijn.

De zaal gaat open rond de klok van 19:30 uur en ook op deze avond zijn de versnaperingen uiteraard weer gratis.

Weet u iemand die ook interesse heeft in onze hobby, neem deze dan gerust mee en maak kennis met onze gezellige clubavond. Ook niet leden zijn natuurlijk van harte welkom om kennis te maken. (zonder verplichtingen!)

 

 

Ons adres:

Buurtcentrum “De Draaikolk
Lekstraat 2, 1316 EM Almere

 

Graag tot ziens op woensdag 6 september

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.