Extra clubavond PI4FLD

Aanstaande woensdag 5 juli is er een extra clubavond deze zomer. Volgende maand in augustus is er dan geen bijeenkomst. Pas na de zomervakantie, op woensdag 6 september, is er dan weer een bijeenkomst in Almere. Zoals gebruikelijk is iedereen natuurlijk weer van harte welkom om op deze avond aanwezig te zijn.

De zaal gaat open rond de klok van 19:30 uur en ook op deze avond zijn de versnaperingen uiteraard weer gratis.

Weet u iemand die ook interesse heeft in onze hobby, neem deze dan gerust mee en maak kennis met onze gezellige clubavond. Ook niet leden zijn natuurlijk van harte welkom om kennis te maken. (zonder verplichtingen!)

Ons adres:

Buurtcentrum “De Draaikolk”
Lekstraat 2, 1316 EM Almere

Graag tot ziens op woensdag 5 juli

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.