XLX204 verhuisd naar nieuwe server

Vanwegen aanhoudende problemen bij VPSHOSTING gaan we de server (xlx reflector voor D-Star) van xlx204 verhuizen naar een andere provider (HOSTNET). De laatste 3 maanden is er getest met de server van Hostnet en deze heeft een betere uptime dan VPS Hosting. Het omzetten is inmiddels in gang gezet. Als u in uw hostfile gebruik maakt van de DNS namen van xlx204 hoeft u niets te doen. Indien er in uw hostfile een verwijzing naar het IP adress staat dan moet u deze aanpassen.

 

Oude IP adress: 212.114.109.74

Nieuwe IP adress: 185.85.18.162

We hopen dat Hostnet en betere uptime heeft.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.