Bijeenkomst PI4FLD

VRZA-Full-Color-Logo-10perc-68x150Aanstaande woensdag is het weer zover, de eerste editie van onze clubavond na de zomervakantie van 2016. Graag zien wij iedereen terug om te horen hoe de vakantie was en welke DX-verbindingen er allemaal zijn gemaakt. Zoals gebruikelijk is iedereen natuurlijk welkom rond de klok van 19:30 uur en ook op deze avond zijn de versnaperingen uiteraard weer gratis.

Weet u iemand die ook interesse heeft in onze hobby, neem deze dan gerust mee en maak kennis met onze gezellige clubavond. Ook niet leden zijn natuurlijk van harte welkom om kennis te maken. (zonder verplichtingen!)

Ons adres:

Buurtcentrum “De Draaikolk
Lekstraat 2, 1316 EM Almere

Graag tot ziens op woensdag 7 september.

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.